Lifestyle Coaching


De moderne geneeskunde kijkt steeds meer naar leefstijl als factor voor  een goede gezondheid. De Lifestyle Analyse geeft een gedetailleerde kijk op jouw leven: sport, werk, vrije tijd en slaap. 
De unieke hartslaganalyse van Firstbeat geeft inkijk in jouw fysiologie en onthult het verband tussen je leefstijl, welzijn en gezondheid. De feedback helpt je doelen te bereiken en je welzijn te verbeteren. Ga aan de slag met jouw persoonlijke inzichten die impact zullen hebben op jouw leven: sport, werk, vrije tijd en slaap.
Zo worden tijdens de Lifestyle Analyse persoonlijke stressfactoren, voldoende herstel, slaapkwaliteit en de gezondheidseffecten van fysieke activiteit bepaald. De nieuwste functie is een bepaling van de VO2max o.b.v. een half uur wandelen. De Firstbeat Lifestyle Analyse bij DeSportarts is geschikt voor iedereen die zijn leefstijl wil verbeteren. De Lifestyle Analyse kan ook worden toegepast voor grote groepen om hen te motiveren tot positieve veranderingen in leefstijl.'Lifestyle Analyse' 279,-
I.v.m. het Coronavirus kan dit onderzoek volledig op afstand plaatsvinden door beeldbellen.

Intake (duur 30min):
- Vragenlijst + bespreking

Daarna volgt 3 dagen en nachten monitoring van stress & herstel middels hartslagmeting (HRV) met Firstbeat Bodyguard 2 sensor. Lees hier meer
Na analyse van je gegevens ontvang je een gedetailleerde rapportage, die in een adviesgesprek van 45 minuten met je besproken wordt.

'First' Sportmedisch Onderzoek 299,-
Geschikt voor: mensen die hun belasting-herstel (in sport, werk & vrije tijd) willen optimaliseren met een 3 daagse stress en herstel meting. Volledig Sportmedisch Onderzoek inclusief 'Lifestyle Analyse' voor sporters (& geïnteresseerden).

Intake (duur 60min):
- Vragenlijst + bespreking

- Lengte / gewicht / vetpercentage
- Intern onderzoek  (o.a. bloeddruk, hart & longen)
- Orthopedisch onderzoek op indicatie (spieren/pezen/gewrichten)
Daarna volgt 3 dagen en nachten monitoring van stress & herstel middels hartslagmeting (HRV) met Firstbeat Bodyguard 2 sensor. Lees hier meer
Na analyse van je gegevens ontvang je een gedetailleerde rapportage, die in een adviesgesprek van 45 minuten met je besproken wordt.

Werkwijze
Na het maken van een afspraak ontvang je een mail met de bevestiging van je afspraak en een vragenlijst. Stuur de ingevulde vragenlijst terug per e-mail. Tijdens de afspraak wordt de vragenlijst door Kasper Janssen met je besproken en volgt indien afgesproken een lichamelijk onderzoek. Vervolgens worden de conclusies en adviezen voor je sportbeoefening / gezondheid met je besproken. Je ontvangt een rapportage per e-mail.

Betaling
Je ontvangt per e-mail een rekening van het sportmedisch onderzoek. De Lifestyle Analyse valt onder Sportmedische begeleiding. Na betaling kun je de rekening indienen bij je zorgverzekeraar. Sportmedisch onderzoek en begeleiding valt onder de aanvullende zorgverzekering. Wil je weten of je zorgverzekeraar de kosten gedeeltelijk of geheel vergoedt? Lees dan verder onder het kopje vergoeding.